Voortgezet Onderwijs

Voortgezet Onderwijs

Dans een basis voor je toekomst! Met ruimte voor fantasie & creativiteit. Bij Base4Dance leggen wij de nadruk op het stimuleren van zelfvertrouwen, lef en zelfstandigheid van de leerlingen. Doordat ons team uit HBO docenten bestaat brengen wij onze passie over bij de kinderen en geven wij op een verantwoorde manier dans door de kinderen dans te laten voelen en te ervaren.

Pakket A
•    Op reis
Waar gaan we heen met onze koffer en wereldkaart? Op de kaart zien we waar we naar toe gaan en in de koffer zitten attributen uit dat land. We gaan op onderzoek uit en improviseren. Samen maken we een dans over onze reisdoel. Voorbeelden van wat in de koffer kan zitten zijn: skiën in Oostenrijk, snorkelen op Hawaï en wandelen in Zuid-Frankrijk.

Pakket B  
•    Sport en Dans
Hoe mooi is het om sport met dans te combineren. We spelen honkbal maar midden op het veld staan niet alleen de honkballers maar ook dansers. Een mooi street/jazz dans en plots rennen de honkballers er weer doorheen om een home run te halen. Dit kan ook met de sporten basketbal, voetbal en tennis.

Pakket C
•    Pesten
Helaas wordt er altijd wel gepest, maar hoe is het om er bewust mee bezig te zijn met dans.  Wat voor emoties komen er boven en hoe gaan we hiermee om. Als groep maken we een decor van kreten die we allemaal wel horen of zelfs weleens zeggen. Nu ervaren wij hoe het is als een hele groep in beweging je insluit. Hoe voelt het als iemand zegt “ik wacht buiten op je”. Maakt het je bang, boos en hoe vertalen we dit in dans. Ervaar door te dansen hoe het voelt om gepest te worden en hoe het voelt om het te doen. Neem deze ervaring mee als een wijze les.

Pakket D
•    Games
Leerlingen spelen allerlei verschillende games. Maar hoe is het om zelf een spel te verzinnen en de bewegingen van de personages om te zetten naar dans? Voor je het weet ben je zelf een van de personages en ga je naar het volgende level!

Prijsindicatie
Pakket A t/m D: Ieder afzonderlijk pakket bestaat uit 1 uur dans plus voorbereiding: € 90,- excl. reiskosten.

Een pakket samenstellen voor meerdere groepen of een pakket op maat? Neem dan contact met ons op!