Primair Onderwijs

Primair Onderwijs

Dans een basis voor je toekomst! Met ruimte voor fantasie & creativiteit. Bij Base4Dance leggen wij de nadruk op het stimuleren van zelfvertrouwen, lef en zelfstandigheid van de leerlingen. Doordat ons team uit HBO docenten bestaat brengen wij onze passie over bij de kinderen en geven wij op een verantwoorde manier dans door de kinderen dans te laten voelen en te ervaren.

Pakket A – groep 1 t/m 8
•    Verschillende feesten op de wereld

Er kan een keuze gemaakt worden uit Braziliaans carnaval, lichtjesdans, hongaarse dans, israelische dans. Bijvoorbeeld: In Brazilië is het ieder jaar groot feest. Maar hoe dansen ze daar. Wij maken ons eigen feest met onze Braziliaanse dans.

Pakket B – groep 1 t/m 8
•    Op reis
Waar gaan we heen met onze koffer en wereldkaart? Op de kaart zien we waar we naar toe gaan en in de koffer zitten attributen uit dat land. We gaan op onderzoek uit en improviseren. Samen maken we een dans over onze reisdoel. Voorbeelden van wat in de koffer kan zitten zijn: skiën in Oostenrijk, snorkelen op Hawaï en wandelen in Zuid-Frankrijk.

Pakket C  – groep 4 t/m 8
•    Sport en Dans
Hoe mooi is het om sport met dans te combineren. We spelen honkbal maar midden op het veld staan niet alleen de honkballers maar ook dansers. Een mooi street/jazz dans en plots rennen de honkballers er weer doorheen om een home run te halen. Dit kan ook met de sporten basketbal, voetbal en tennis.

Pakket D – groep 7 en 8
•    Pesten
Helaas wordt er altijd wel gepest, maar hoe is het om er bewust mee bezig te zijn met dans.  Wat voor emoties komen er boven en hoe gaan we hiermee om. Als groep maken we een decor van kreten die we allemaal wel horen of zelfs weleens zeggen.
Nu ervaren wij hoe het is als een hele groep in beweging je insluit. Hoe voelt het als iemand zegt “ik wacht buiten op je”. Maakt het je bang, boos en hoe vertalen we dit in dans. Ervaar door te dansen hoe het voelt om gepest te worden en hoe het voelt om het te doen. Neem deze ervaring mee als een wijze les.

Pakket E – groep 1 t/m 5
•    Dierenfeest
We zitten met alle apen in de dierentuin en dansen voor de mensen. Met de beeldende les die eraan vast zit hebben wij leuke apenneuzen en dansen wij met onze apenneus de sterren van de hemel. Voorbeelden van een dierenfeest: leeuwen masker, giraffes met een lange nek, kangoeroes met grote voeten, paarden met hoefijzers.

Prijsindicatie
Pakket A t/m D: Ieder afzonderlijk pakket bestaat uit 1 uur dans plus voorbereiding: € 90,- excl. reiskosten
Pakket E: bestaat uit 2 lesuren plus voorbereiding: € 140,- excl. reiskosten

Een pakket samenstellen voor meerdere groepen of een pakket op maat? Neem dan contact met ons op!